Proces

Neemt u met vrije standbouw deel aan een beurs of evenement en heeft u hier geen ervaring mee? Dan kan Stabilo International u begeleiden vanaf het eerste uur. Wij hebben ervaring op de meest uiteenlopende vlakken. Hieronder leest u er meer over.

Briefing   In een briefingsgesprek komen alle aspecten van uw beursdeelname aan bod. Praktische zaken als afmetingen en inrichting van de stand en budget. Maar ook uw ideeën achter de beursstand, het product of de dienst die u gaat promoten, uw doelstellingen en uiteraard uw doelgroep. Er word een pakket van wensen en eisen opgesteld en aan de hand hiervan gaan de ontwerpers aan de slag.

Ontwerp & offerte   Aan de hand van de briefing en het pakket van eisen en wensen gaan de ontwerpers aan de slag. Binnen twee weken ontvangt u van ons een eerste ontwerp en offerte voor uw beursstand.

Productie   Zodra het ontwerp definitief is en de offerte goedgekeurd, wordt de stand in productie genomen. De stand wordt volledig gemaakt van hout. Wij zijn geen systeembouwer en daarom hoeft u van ons nooit een ‘standaard stand’ te verwachten. De mogelijkheden van houtbouw zijn eindeloos en maken het mogelijk om voor iedere opdrachtgever een unieke stand te maken. De stand kan worden ingericht met huurmeubels en wordt meestal aangevuld met ‘meubels op maat’. Deze meubels worden speciaal voor uw stand ontworpen en bij ‘Stabilo Interieurbouw’ vervaardigd.

Projectmanagement   Daarnaast kunnen we ook helpen met het aanvragen en bestellen van de facilitaire voorzieningen on site en hebben wij contact met externe leveranciers met betrekking tot inrichting, signing en transport.

Opbouw   Na de productie van de stand word deze naar de betreffende beurslocatie in binnen- of buitenland getransporteerd. Daar wordt uw stand opgebouwd door onze ervaren standbouwers. Wij leveren uw stand turn-key op. Wanneer u uw stand betreed is deze gebruiksklaar.

Afbouw   Na de beurs wordt de stand gedemonteerd en naar ons magazijn vervoerd. Hier word hij nagekeken, ingepakt en opgeslagen. Veel van de stands die wij hebben geproduceerd worden meermaals gebruikt. De stand kan eventueel worden aangepast naar een ander formaat en er kunnen meer meubels geproduceerd worden als bijvoorbeeld het standoppervlakte groter is.

Evaluatie   Wij vinden het belangrijk om na afloop de beursdeelname te evalueren. Bespreek wat er goed ging en wat een volgende keer wellicht anders of beter kan.

Diensten

Standbouw

Stabilo International BV is een zeer betrouwbare partner als het gaat om maatwerk standbouw. Wij ontwerpen, produceren en bouwen al jarenlang unieke stands voor onze opdrachtgevers. Zonder moeite vertalen wij uw bedrijfsidentiteit en communicatiedoel naar een beursstand en zorgen ervoor dat u de gewenste doelgroep bereikt.

Onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld: kunsthandelaren -en galeries, juweliers, automerken, scheepsbouwers, schoonheidsinstituten, scholengemeenschappen, verzekeraars, ontwerpers, modezaken enzovoort.

Wanneer u een ontwerp voor uw stand heeft kunt u Stabilo International inzetten voor de productie en plaatsing van deze stand. Wij hebben veel ervaring met standbouw buiten Nederland, hierdoor zijn wij bekend met de diverse voorschriften van verschillende expositiehallen over Europa.

Standontwerp

In het ontwerpstadium vinden diverse gesprekken plaats. Hierin proberen onze ontwerpers erachter te komen wat de wensen zijn en waar de stand aan moet voldoen. Er word een pakket van eisen opgesteld en aan de hand hiervan gaan de ontwerpers aan de slag. Er word meestal meteen een presentatie afspraak gemaakt. Door middel van prachtige fotorealistische visuals

De stand wordt volledig gemaakt van hout. Wij zijn geen systeembouwer en daarom hoeft u van ons nooit een ‘standaard stand’ te verwachten. De mogelijkheden van houtbouw zijn eindeloos en maken het mogelijk voor iedere opdrachtgever een unieke stand te maken.

De stand kan worden ingericht met huurmeubels en wordt meestal aangevuld met ‘meubels op maat’. Deze meubels zijn speciaal voor uw stand ontworpen en worden in onze interieurfabriek ‘Stabilo Interieurbouw’vervaardigd.

Na de productie van de stand word deze naar plaats van bestemming getransporteerd. Hier word uw stand binnen enkele dagen opgebouwd door onze ervaren standbouwers. Wij leveren uw stand turn key op, dus wanneer u uw stand betreed mag u ervan uit gaan dat deze gebruiksklaar is.

Na de beurs wordt de stand gedemonteerd en naar een van onze magazijnen vervoerd. Hier word hij ingepakt en opgeslagen. Veel van de stands die wij hebben geproduceerd worden 3 of meer maal gebruikt. De stand kan worden aangepast naar een ander formaat en er kunnen meer meubels geproduceerd worden als bijvoorbeeld het standoppervlak groter is.

Ons Privacybeleid | Vacatures