INTERIEURBOUW

INTERIEURBOUW

Welkom

Welkom op de website van Stabilo Interieurbouw BV. Wij zijn totaalaanbieder in de interieurbranche. U kunt ons inschakelen voor zakelijke en particuliere interieurprojecten. Wij denken met u mee, samen met ons bereikt u het gewenste resultaat op interieurgebied.

Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide machinepark zijn wij in staat de meest ingewikkelde projecten om te zetten naar een goed uitvoerbaar plan. Ook voor serieproductie, bijvoorbeeld de inrichting van een aantal kamers in een kantoorpand bent u bij ons aan het goede adres.

Neem gerust een bezoekje aan ons portfolio om een indruk te krijgen van een aantal projecten welke door Stabilo Interieurbouw zijn gerealiseerd.

Contact met ons opnemen kan natuurlijk altijd, wij zijn benieuwd naar uw opdracht!

Stabilo Interieurbouw BV is aangesloten bij: SH&M, ECABO, CBM, SSWM en Suma College

FULL SERVICE IN EVENTS, STANDS AND INTERIORS

Diensten

Het bedrijf

Stabilo Interieurbouw BV is begin 2010 opgericht door Bert Bolder en Harry van der Hoorn. Het interieurbouwbedrijf dat Bert Bolder 15 jaar lang met succes runde, Bolder interieurbouw uit Breugel, produceerde al lange tijd een groot deel van het maatwerk voor Stabilo International BV. Bolder interieurbouw was in feite de eerste leverancier van maatwerk interieurbouw voor beurzen en stands.

Door deze lange periode van samenwerking hebben beide bedrijven het plan tot uitwerking gebracht om samen te gaan werken onder de naam Stabilo Interieurbouw. De machines en het vakkundige personeel zijn verhuisd van Breugel naar een groot nieuw pand in Eindhoven, vlak naast het pand van Stabilo International, zodat ze altijd snel kunnen schakelen.

Naast het leveren van al het maatwerk aan Stabilo International, produceert Stabilo Interieurbouw interieurs, keukens, badkamers en meubels op maat in opdracht van bedrijven, ontwerpers en particulieren. Op de volgende pagina’s leest u meer hierover.

Zakelijk

Stabilo Interieurbouw werkt veel in en voor de zakelijke markt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het produceren van balies, kastenwanden, wachtkamers en kantoorruimtes. Wij leveren hoogstaande, duurzame producten en gebruiken uitsluitend kwaliteitsmaterialen.

In deze gebieden is Stabilo Interieurbouw onder meer actief:

• Overheid
• Zorgsector
• Winkels
• Kantoren
• Horeca
• Onderwijs
• Mode
• Juweliers

Met behulp van ons uitgebreide machinepark werken we snel en efficiënt, hierdoor is serieproductie op grote schaal mogelijk en kunnen we vaak op zeer korte termijn leveren.

In opdracht van ontwerpers en architecten produceren we vaak complexe, exclusieve interieurs. De historie van Stabilo Interieurbouw wortelt in het niet-machinale tijdperk, hierdoor is de kennis van ambachtelijk handwerk nog steeds aanwezig. Schakelen tussen machinale en traditionele interieurbouw doen wij dus naadloos.

Neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van informatie of een offerte.

Particulier

Voor de productie van elk meubelstuk kunt u bij ons terecht. We hebben ruime ervaring in het vervaardigen van meubilair voor particulieren en voelen de wensen van onze klanten goed aan. We vullen uw idee aan met onze technische kennis. Wij leveren hoogstaande, duurzame producten en gebruiken uitsluitend kwaliteitsmaterialen.

Wij denken graag met u mee over een ontwerp, maar natuurlijk kunt u ook tekeningen aanleveren via een architect of ontwerper.

Hieronder een aantal onderdelen waarvoor u bij Stabilo Interieurbouw terecht kunt:

• Keukens
• Badkamers
• Slaapkamers
• Inloopkasten
• Woonmeubels
• Audiomeubels

Voor meer exclusieve meubels kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht. Wij denken graag met u mee! Zie ons portfolio voor een kleine greep uit werk.

Neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van informatie of een offerte.